Uw eigen bedrukte lanyards en keycords!


Keycords worden zeer veel gebruikt om bijvoorbeeld sleutels, pasjes, USB flashdrives, mobiele telefoons of pennen aan te hangen. Ze zijn dankzij dit intensieve gebruik het perfecte middel om uw merk en bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen bij verschillende doelgroepen. De keycords worden vaak uitgedeeld op beurzen, congressen, festivals, evenementen en concerten en veel gebruikt in ziekenhuizen, scholen, gevangenissen, vliegvelden en veel grote bedrijven.

Bekijk alle mogelijkheden voor de lanyards hier op onze website 123keycords.nl

Lanyard is overigens de officiële benaming en is ontstaan is in de 15e eeuw in Frankrijk! Het woord stamt af van het Franse 'lanière' dat een soort koord beschreef. In België noemen ze een keycord ook wel houwtouw in goed Nederlands! In Nederland wordt ook wel neklint of sleutelkoord gebruikt.

Wij leveren verschillende typen lanyards, zoals de bedrukte veterband lanyards, de meest voorkomende polyester keycords en de volledig full-color bedrukte sublimatie lanyards. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan clips en buckles. Een clip is de haak waar alles aan kan hangen en de buckle is de kunststof gesp die losgekoppeld kan worden. Onder de buckle is dan weer een stuk lanyard dat wij losband noemen.

Naast de clips en buckles kunnen we ook een veiligheidssluiting in het koord aanbrengen. De veiligheidssluiting zorgt ervoor dat het band uit elkaar springt wanneer er kracht op het band uitgeoefend wordt, bijvoorbeeld als men achter iets blijft hangen. In veel scholen, ziekenhuizen en op vliegvelden is zo'n veiligheidssluiting vaak verplicht! Wanneer de lanyards voor kinderen bedoelt zijn raden wij het gebruik van deregelijke veiligheidssluitingen ook ten zeerste aan!

De normale lengte van een keycord is 920 mm, dit is de lengte van het band, reken op ongeveer 45 cm lengte om de nek. Bij een buckle versie is het 820+100 mm, dus het losband is dan ongeveer 10 cm lang. Uiteraard kunnen we ook andere lengtes maken, bijvoorbeeld voor kinderen 700 of 730 mm lang!


Lanyards zijn zo populair dat er zelfs gedichten over geschreven zijn:

 

PROMOTIE PRODUCTEN
Bent u toch op zoek naar een ander zinderend mooi promotioneel product in plaats van tatoeages?! Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij zijn Zynder! klik hier
123VEILIGHEIDSVESTJES
Zo simpel is het! Zinderend mooie en veilige veiligheidsvesten voor uw merk! Verschillende kleuren en uiteraard met uw opdruk, al vanaf 25 stuks! klik hier
123TATOEAGES.NL
Zo simpel is het! Zinderend mooie tijdelijke tatoeages voor uw merk! Laat het plakken! klik hier